Üdvözöljük honlapunkon! • Szállítandó áruja van? Fuvaroztatna?

Belföldi és nemzetközi áruszállítás, fuvarozás, expressz áruszállítás, költséghatékony megoldásokkal, gyorsan, szakértelemmel, megbízhatóan, rugalmasan 0-24 óráig, rakománybiztosítással és a szállítási határidők pontos betartásával!

Ha ilyen adottságokkal rendelkező céget keres,akkor azt itt megtalálta!

Online kapcsolatfelvétel

Kérdése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Vegye fel a kapcsolatot velünk most!

Írjon nekünk üzenetet online!

Elérhetőségek

Márkó-Spedition
Fuvarozó, Kereskedelmi
és Szolgáltató Kft.

6000 Kecskemét
Szarkás 102/A.

Sinkáné Risai Csilla
tulajdonos, ügyvezető
Tel.: +36 (70) 608-0507

Sinka Károly Gábor
tulajdonos, fuvarszervező
Tel.: +36 (70) 608-0567

E-mail:

Cégtörténet

Cégünk, a Márkó-Spedition Fuvarozó, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2010. januárjában alakult kecskeméti székhellyel 100%-ban magyar tulajdonú cégként. A céget családi vállalkozásként 1db DAF 15 tonnás teherautóval alapítottuk, amely főként belföldi fuvarozási feladatokat látott el. A tudatos és megrendelő központú marketing tevékenységünknek, valamint a jól felépített szolgáltatási rendszerünknek, és nem utolsó sorban alkalmazottaink szakértelmének köszönhetően, folyamatosan és dinamikusan fejlődünk az alakulásunkat követő egy év alatt, amely leginkább a fuvarozási feladatok, és gépjárműveink számában mutatkozik meg.

Pontosság, rugalmasság

A pontos és rugalmas (0-24h-ig tartó) munkavégzésünknek köszönhetően napjainkig, megrendelőink megelégedettségére, nagyon sok belföldi logisztikai, szállítmányozó és gyártó cégnek fuvarozunk és fuvaroztunk megbízható soförjeink és alvállalkozóink segítségével.

Megbízóink igényeit minden esetben próbáljuk kielégíteni, ezért nagy számú megbízható alvállalkozókkal állunk napi kapcsolatban. A tehergépkocsik mindegyike rendelkezik mobiltelefonnal illetve (50.000 USD) CMR és BÁF rakománybiztosítással.

Terveink, céljaink

A 2011-es évben szeretnénk további saját autókkal bővíteni cégünk gépjárműparkját, amelyekkel megbízóink érdekeit szem előtt tartva hatékonyan, sokoldalúan, hosszútávon együttműködve, alkalmazkodva a piaci változásokhoz, a már meglévő és leendő ügyfeleink számára a legkedvezőbb fuvardíjon tudjunk fuvarozást végezni itt belföldön és nemzetközi viszonylatban is. Célunk kezdettől fogva a rendszeres fuvarozási megbízások megszerzése volt, a minket megbízó cégek és magánszemélyek minél teljesebb, és igényesebb kiszolgálása mellett.

 
Filozófiánk

Megrendelőközpontúság • szakértelem

Pontos és rugalmas munkavégzés